Ovanliga situationer i Texas Hold’em Poker

Det händer ovanliga saker mellan varven när man spelar poker. Inget konstigt med det. Någon eller något ställer till det helt enkelt och här i denna artikel ser vi på några av alla de saker som kan hända när man spelar Texas Holdem Poker.

Om det första eller andra nedåtvända kortet som ges exponeras är det misdeal. Omaha Dealern tar tillbaka korten och blandar om kortleken. Om ett annat kort exponeras fortsätter dealern att ge och ger spelaren som fick ett kort uppvänt det sista kortet. Det poker kortet läggs överst i kortleken och används som brännkort. Om fler än ett kort vänds uppåt är det misdeal.

Misdeal

Om kortleken måste blandas om för att Texas Hold’em poker floppen innehåller för många kort eller om floppen läggs innan bettingen är avslutad tas korten från floppen tillbaka men brännkortet lämnas kvar, leken blandas och dealern lägger ut en ny flopp utan att bränna ett kort.

Brända kort

Om fler än ett kort har bränts innan betting rundan men något kort har exponeras måste kortleken blandas om enligt regel 4, om inga kort exponerats behöver inte kortleken blandas. Om bettingen påbörjats gäller floppen som ligger på bordet.

Om dealern vänder upp det fjärde kortet (turn card) innan bettingen är avslutad aktuellt om Poker tas kortet bort och bettingen avslutas, dealern bränner och lägger vad som skulle ha varit det femte kortet på bordet. Efter den bettingrundan blandar dealern om leken och bränner ett kort samt lägger online poker det femte och sista kortet.

Lämna en kommentar